Historiek

Fiduciaire de Maagd-Bulteel (FDMB) is al decennialang een gevestigde waarde in het Waasland. Haar wortels gaan terug tot in de jaren 50 van vorige eeuw toen dhr. Jozef de Maagd startte met een eigen boekhoudkantoor te Sint-Niklaas.

Ons kantoor in zijn huidige vorm werd opgericht in 1985, toen de tweede generatie aan het roer kwam en Emmanuel de Maagd en Inge Bulteel de beslissing namen om samen onder eigen naam verder te werken. Sindsdien groeide ons kantoor gestaag verder.

Doorheen de jaren werd het fiscale luik steeds belangrijker en vooral complexer. In 2004 werd dan ook besloten om de krachten te bundelen en stapte fiscaal juriste Kirsten de Maagd mee in de zaak. Op datzelfde ogenblik verhuisde tevens het kantoor van Belsele naar de Grote Baan te Sint-Niklaas. 

Deze verhuis en versterking van ons team zorgde voor een versnelling in onze groei. Het klantenbestand breidde fors uit en nieuwe medewerkers werden aangetrokken.

In 2012 brak een nieuwe fase aan toen Kirsten de leiding van FDMB overnam. Hiermee werd de continuïteit verzekerd in de kwalitatieve dienstverlening en filosofie van ons kantoor. Als raadgever en fiduciaire partner hechten wij veel belang aan een goede vertrouwensband en een hechte samenwerking met onze klant-ondernemers.

In 2023 wordt de volgende stap genomen: het team FDMB verhuist naar de Callaertstraat te Sint-Niklaas en neemt, na een tussenstop in bureelcontainers, eind 2023 / begin 2024 haar intrek in een nagelnieuw kantoorgebouw.

Wij staan klaar voor de toekomst en u?