Diensten

icon1

Boekhouding

Een boekhouding dient niet enkel om te voldoen aan de verplichtingen die door de wetgever werden opgelegd. Bovenal dient zij om u op verschillende vlakken een inzicht te geven in uw bedrijf.

IMG

Fiscaliteit

Als belastingconsulenten is dit één van onze kerntaken. Door de vinger aan de pols te houden, loodsen wij uw bedrijf door de complexiteit van deze wetgeving.

icon

Advies op maat

Naast de vaste jaarlijkse momenten, staat onze deur steeds open om te luisteren naar uw plannen en u met raad en daad bij te staan in het uitwerken van uw dromen.

icon

Startersbegeleiding

Wenst u een onderneming op te richten? Wij gaan samen met u op zoek naar de meest optimale manier om deze stap te realiseren. En staan uiteraard klaar met juridisch, financieel en fiscaal advies op maat.

icon

Overdracht

Ook wanneer u een ander bedrijf wenst over te nemen of uw bedrijf wenst over te laten, helpen wij u graag deze opportuniteit te realiseren.

icon

Werkwijze

Door naar uw noden te luisteren en mee te denken naar een manier van werken die u op het lijf geschreven is, streven wij naar de optimale dienstverlening voor iedere individuele cliënt.